Quarta-feira’, 20/11/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Salavati ndaj profetit, alejhi selam: Largon pikëllimin. Shlyen borxhin. Fal mëkatet. Zgjeron gjoksin !!!

Salavati ndaj profetit, alejhi selam: Largon pikëllimin. Shlyen borxhin. Fal mëkatet. Zgjeron gjoksin !!!

Profeti, alejhi selam ka thënë: “Kush më dërgon një salavat, Allahu i dërgon atij dhjetë salavat.”
Salavati ndaj pejgamberit, alejhi selam sjell mëshirën e Zotit, ti i dërgon një salavat, Allahu t’i dërgon dhjetë, ti i dërgon dhjetë, Allahu t’i dërgon njëqind, ti i dërgon njëqind, Allahu t’i dërgon njëmijë.
Salavati ndaj profetit, alejhi selam:
Largon pikëllimin.
Shlyen borxhin.
Fal mëkatet.
Zgjeron gjoksin.

“Vërtet, Allahu e bekon të Dërguarin dhe engjëjt e Tij luten për atë. O besimtarë, lutuni për atë dhe përshëndeteni me “selam”! (Ahzab: 56)

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 229 times, 1 visits today)
Top