Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Salavati largon pikëllimin, shlyen borxhin, fal mëkatet, zgjeron gjoksin !!!

Salavati largon pikëllimin, shlyen borxhin, fal mëkatet, zgjeron gjoksin !!!

Salavati ndaj Muhamedit alejhi selam largon pikëllimin, shlyen borxhin, fal mëkatet, zgjeron gjoksin !!!

Profeti, alejhi selam ka thënë: “Kush më dërgon një salavat, Allahu i dërgon atij dhjetë salavat.”
Salavati ndaj pejgamberit, alejhi selam sjell mëshirën e Zotit, ti i dërgon një salavat, Allahu t’i dërgon dhjetë, ti i dërgon dhjetë, Allahu t’i dërgon njëqind, ti i dërgon njëqind, Allahu t’i dërgon njëmijë.
Salavati ndaj profetit, alejhi selam:
Largon pikëllimin.
Shlyen borxhin.
Fal mëkatet.
Zgjeron gjoksin.

“Vërtet, Allahu e bekon të Dërguarin dhe engjëjt e Tij luten për atë. O besimtarë, lutuni për atë dhe përshëndeteni me “selam”! (Ahzab: 56)

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 454 times, 1 visits today)