Quinta-feira, 15/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Salavati eshte shkak per pranimin e lutjes dhe largimin e brengave,thuaje sonte deri neser para akshamit

Salavati eshte shkak per pranimin e lutjes dhe largimin e brengave,thuaje sonte deri neser para akshamit

Allahume sali a’la we a’la ali Muhammed keme salejte a’la Ibrahime we a’la ali Ibrahim inneke hamidun mexhid,Allahu barik a’la Muhammedin we a’la ali Muhammed keme barekte a’la Ibrahime we a’la ali Ibrahim inneke hamidun mexhid.

-Salavati eshte shkak per pranimin e lutjes dhe largimin e brengave.-

(Visited 935 times, 1 visits today)
Top