Segunda-feira, 6/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sadakaja (lëmosha) bën cudira me lejen e Zotit

Sadakaja (lëmosha) bën cudira me lejen e Zotit

Tregon shejkh khalid el hibshi i cili është nga më të njohurit në fushën e rrukjes kundër m’syshit dhe magjisë! Thotë: pa dyshim se sadakaja (lëmosha) bën cudira me lejen e Zotit. Njëriut i falen gjynahet dhe largon prej vetes së tij hidhërimin e Zotit kur jep sadaka. Sadakaja i shkatërron armiqtë e njëriut, Shëron të sëmurin nga cdo lloj sëmundje me lejen e Zotit. Njëri prej vëllezërve që ishte shumë i fortë në fenë e tij më tregon, shejkh një herë më kishte hyrë një xhind që ishte një mbretëresh prej perrive të xhindëve, mundohej të më dëmtonte porse nuk mundej! Dhe kur i humbi shpresat prej meje më tha: dëgjo, prej meje ska shpëtuar asnjëri përveç teje! Dhe sikur mos të ishte ajo gjëja që ti mban gjithmon në dorën e djathtë unë ty do të kisha shkatërruar!! I thashë: cfar është ajo gjeja që unë mbaj gjithmon në dorën time të djathtë dhe që nuk e lë? Ajo u largua pa më thënë gjë. Pastaj u kthye pas një kohe të gjatë dhe donte të më dëmtonte përsëri porse nuk mundi! Më tha: nëse ti do ta lësh sadakanë që ti jep vazhdimisht unë ty do të shkaterroj.

(Visited 913 times, 1 visits today)
Top