Quinta-feira, 23/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

SA ZOGJ KANË MBETUR?

SA ZOGJ KANË MBETUR?

Tre zogj qëndrojnë në një pemë, njëri prej tyre vendosi të fluturojë. Sa zogj kanë mbetur në pemë?!!
Natyrshëm mendojmë se kanë mbetur dy zogj!!
Por, përgjigjja është: kanë mbetur tre zogj në pemë, sepse njëri prej tyre ka “vendosur” të fluturojë, por nuk ka fluturuar realisht dhe si rrjedhojë nuk ka ndryshuar gjendja!!
Këtu çdo njeri prej nesh le të pyes veten e vet…
Sa herë ka vendosur të veprojë diçka dhe nuk ka vepruar?!!
Kështu gjendja mbetet e njëjtë, e ndoshta edhe më keq!!
Nuk mjafton të dëshirosh dhe të planifikosh, apo të shkruash qëllimet e tua, por është obligim të veprosh.
Dr. Ibrahim Fekij