Sexta-feira, 29/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sa ushqim i mirë është uthulla për shoqërim!

Sa ushqim i mirë është uthulla për shoqërim!

Ky ishte Profeti a.s, njeriu që e kanë ta vështirë shumica e njerëzve ta ndjekin siç duhet:

Pejgamberi a.s. kërkoi një ditë në shtëpi t’i jepnin dicka që të shoqëronte bukën, por i thanë se nuk kishte asgjë përveç uthullës. Atëherë e kërkoi uthullën dhe filloi të hante bukën shoqëuar me thull duke thënë: “Sa ushqim i mirë është uthulla për shoqërim! Sa ushqim i mirë është uthulla për shoqërim!”

Transmetoi Muslimi      Hoxhë Mustafa Terniqi

(Visited 138 times, 1 visits today)
Top