Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sa shumë kemi nevojë për këtë lutje

Sa shumë kemi nevojë për këtë lutje

Sa shumë kemi nevojë për këtë lutje:
“Na mjafton Allahu! Allahu do të na japë nga mirësitë e Veta. Ne vetëm tek Allahu i varim shpresat”.
Lutje e mahnitshme. Për Zotin sa herë që t’i lutesh Allahut me sinqeritet dhe gjendesh në ndonjë vështirësi, vetëm se të largohet ajo nga as nuk të shkon mendja.
Shejh: Salih El Megamisi

(Visited 609 times, 1 visits today)