Sexta-feira, 19/4/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sa shumë fitojmë nga kjo lutjeSa shumë fitojmë nga kjo lutje

Sa shumë fitojmë nga kjo lutje

Pejgamberi ﷺ thotë:
Kur del nga shtëpia nëse thua:
Bismilah – me Emër të Allahut.
I mbështetem Allahut – tevekeltu alaAllah
Ska forcë e fuqi veç se me Allahun – la haule ve la kuvvete il-la bil-lah. Do të thuhet:
Të mjafton, je i mbrojtur dhe largohet nga rruga jote shejtani.

⁦ #Tirmidhiu ⁩ ⁦ #sahih ⁩

(Visited 15 times, 3 visits today)
Top