Sexta-feira, 1/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

SA SHOQËRI E BUKUR QË ËSHTË SHOQËRIA E SINQERTË

SA SHOQËRI E BUKUR QË ËSHTË SHOQËRIA E SINQERTË

11934934_1641678509435414_7715164516170609312_o

SA SHOQËRI E BUKUR QË ËSHTË SHOQËRIA E SINQERTË


E cek njëri dhe thotë: Ndërroi jetë shoku im para një periudhe të gjatë dhe deri më tani ende nuk e fshira emrin e tij nga celulari!! 

Madje edhe kur e ndërroj celularin dhe emrat i transferoj nga celulari vjetër tek i riu, prapë emrin e tij e shënoj tek i riu.

E pyetën se pse e vepron nj gjë të tillë kur e di se ka ndërruar jetë prej nj periudhe të gjatë!

U përgjigj: Nuk e fshij emrin e tij sepse çdo herë kur e shoh emrin e tij apo e kur e kaloj emrin e tij në listën e shokëve ë celular, edhe atë për çdo ditë, bëj dua për të që Allahu ta mëshiron!

Sa shoqëri e bukur që është ajo shoqëri që është e sinqertë! 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 145 times, 1 visits today)