Terça-feira, 26/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sa herë që Pejgamberi a.s. shihte ndonjë re në qiell, ai sillej sa këndej andej i shqetësuar

Sa herë që Pejgamberi a.s. shihte ndonjë re në qiell, ai sillej sa këndej andej i shqetësuar

Atau tregon se Aishja r.a. ka rrëfyer: “Sa herë që Pejgamberi a.s. shihte ndonjë re në qiell, ai sillej sa këndej andej i shqetësuar, hynte e dilte dhe i ndryshonte fytyra. Ndërsa, po të binte shi, ai qetësohej.” Kështu, Aishja e dinte këtë gjendje të tij, (Njëherë)
Pejgamberi a.s. tha: “S’e di. (Kam.frikë) se mos është si ajo që u ndodhi një populli që përmendet në Kuran në këtë ajet: “Pastaj, kur ata e panë atë si një re të dendur drejt luginave të tyre, thanë: ‘Kjo është një re që po na sjell shi!’ Jo! Përkundrazi ajo ishte (dënimi) për të cilin ju kërkuat të shpejtohej! Një erë në të cilën qe ndëshkimi i dhimbshëm!,// (Kuran, 46:24) (3206)

(Visited 84 times, 1 visits today)
Top