Sábado, 11/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sa është mesatarja e jetës së njeriut?

Sa është mesatarja e jetës së njeriut?

Pyetja:

Es selamu alejkum ue rahmetullah!
Sa është mesatarja e jetës së njeriut?
Përgjigjja:

Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshin mbi të Dërguarin e Tij Muhamed, mbi familjen e tij, mbi shokët e tij dhe mbi të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.
Në një hadith nga Muhamedi, lavdërimi dhe paqja qofshin mbi të, thuhet: “Jeta e umetit tim është mes të gjashtëdhjetave dhe të shtatëdhjetave, kurse një pakicë do ta kalojë këtë kufi.” Shënon Tirmidhiu.
Prandaj themi se kjo është mesatarja e jetës së njerëzve tani. Allahu e di më së miri!
Alaudin Abazi

(Visited 76 times, 1 visits today)
Top