Sábado, 30/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Rukje – Përsëritje e dy ajeteve për prishjen e magjise

Rukje – Përsëritje e dy ajeteve për prishjen e magjise

T’i mësojmë këto dy ajete përmendësh dhe: Ulemi dhe fillojmë t’i bëjmë vetes rukje duke i lexuar këto dy ajete dhe duke i përsëritur ”Es-Sihru in-nAllahe seJubtiluhu” dhe ”FeXhealnahu Hebaen Menthura” nga 1000 herë*. Të japim maksimumin t’i lexojmë vet këto ajete, e nëse nuk mundemi atëherë t’i dëgjojmë! *Nuk është patjetër ky numër ama mirë është të përsëritet sa më shumë, duke shpresuar në Allahun që të lëshoj mëshirë e ta prish magjin! Musai tha: “Kjo që keni sjellë ju, është magji dhe vërtet, Allahu do ta shkatërrojë atë. (Jusun 81) Dhe Ne do t’u qasemi veprave që kanë bërë ata dhe do t’i shndërrojmë në pluhur e hi. (Furkan 23)

 

Ruqya in london - Black Magic (SIHR)