Sábado, 5/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Rukje për shiatikun

Rukje për shiatikun

Rukje për shiatikun

Shkruaj: “Me emrin e Allahut! O Allah, Zoti i gjithçkaje, Zotëruesi i gjithçkaje dhe Krijuesi i Gjithçkaje! Ti më ke krijuar mua dhe nervin shiatik. Mos i jep atij pushtet mbi mua, e mos më lejo mua që ta pres atë. Më shëro mua plotësisht dhe ma zhduk sëmundjen! Askush tjetër nuk shëron, përveç Teje!”

(Visited 261 times, 1 visits today)
Top