Domingo, 9/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Rukje per personat qe jane marr mesysh ( e qe i mesyshi ndikon ne cmenduri,(depresion,stres te madh ) zakonisht per njerezit e dijshem,te mencur apo femijet,nxenesit,studentet qe mesojne)

Rukje per personat qe jane marr mesysh ( e qe i mesyshi ndikon ne cmenduri,(depresion,stres te madh ) zakonisht per njerezit e dijshem,te mencur apo femijet,nxenesit,studentet qe mesojne)

Rukje per personat qe jane marr mesysh ( e qe i mesyshi ndikon ne cmenduri,zakonisht per njerezit e dijshem,te mencur apo femijet,nxenesit,studentet,arismtaret,profesoret,mesuesit dhe akademiket qe mesojne)

Degjoje cdo dite per me teper kontakto ne keta numra telefoni

+38645 951 377
+38649 757 752

(Visited 186 times, 1 visits today)
Top