Quarta-feira’, 24/4/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Rukje me el Fatiha 100 X per shume semundje psikologjike,psiqike dhe truporeRukje me el Fatiha 100 X per shume semundje psikologjike,psiqike dhe trupore

Rukje me el Fatiha 100 X per shume semundje psikologjike,psiqike dhe trupore

Lexo cdo dite me nijet sherimi per cdo semundje dhe pas saj bej lutje

(Visited 1,188 times, 6 visits today)
Top