Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Rukje kunder mësyshit,hasedit,xhelozisë të njerëzve dhe xhinnëve – Sheikh Khalid Al-Hibshi

Rukje kunder mësyshit,hasedit,xhelozisë të njerëzve dhe xhinnëve – Sheikh Khalid Al-Hibshi

Rukje kunder mësyshit,hasedit,xhelozisë të njerëzve dhe xhinnëve – Sheikh Khalid Al-Hibshi

Ruqyah Ayn Hasad Jealousy Evil Eye Nazar

(Visited 296 times, 1 visits today)