Sábado, 4/12/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Rukje kundër magjisë në lukth (e ngrënë apo e pirë)

Rukje kundër magjisë në lukth (e ngrënë apo e pirë)

Rukje kundër magjisë në lukth (e ngrënë apo e pirë)

Marrim 1 litër ujë të frym dhe fillojmë të degjojmë rukjen me kufje në veshë, dhe herë pas here pijmë nga uji i frym, me mbarimin e rukjes e mbarojmë edhe pirjen e 1L ujë të frym! Duke shpresuar në Allahun se do ta nxjerrë magjin nga lukthi duke vjellur! Prej shenjave se jemi duke vjellur magji është : Gjakë, ngjyrë e verdhë, ngjyrë e gjelbërt, mundë të ndodhë të nxjerrim ndonjë qime, apo diçka tjetër, sepse mu ajo është magjia që ka depërtuar në barqe përmes pijes apo diçka të ngrënë, e kështu me radhë… Allahu e shëroftë çdo të prekuri nga magjia, msyshi, zilija e nga çdo sëmundje tjetër!

(Visited 1,896 times, 5 visits today)
Top