Quinta-feira, 9/12/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Rukje e fuqishme per studime (lexim,studim dhe shkence)

Rukje e fuqishme per studime (lexim,studim dhe shkence)

Rukje e fuqishme per studime (lexim,studim dhe shkence)
Per cdo nxenes se shkolles fillore,nxenes se shkolles se mesme,student dhe akademik.

Degjoje me kufje cdo dite.
Me zemer e bindje per sherim dhe qe Sheruesi i Vetem eshte Allahu i Lartmadheruar.

Rukje e fuqishme per studime (lexim,studim dhe shkence) Kunder mesyshit,hasedit dhe sihrit te diturise ne pergjithesi.

(Visited 328 times, 1 visits today)
Top