Domingo, 15/9/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Rukje e fuqishme per ata qe kane probleme me te ardhurat financiare dhe pune ( tregti,deshtim biznesi pa shkak e me shkak,falimentim,mosgjetje pune,lodhje gjate punes)

Rukje e fuqishme per ata qe kane probleme me te ardhurat financiare dhe pune ( tregti,deshtim biznesi pa shkak e me shkak,falimentim,mosgjetje pune,lodhje gjate punes)

Rukje e fuqishme per ata qe kane probleme me te ardhurat financiare dhe pune ( tregti,deshtim biznesi pa shkak e me shkak,falimentim,mosgjetje pune,lodhje gjate punes,etj)
Nese keni probleme te kesaj natyre dhe shkaktare eshte hasedi,mesysh,sihri apo shejtanet atehere kjo eshte per ty.

Degjoje cdo dite me kufje me zemer ,bindje se Zoti eshte Sheruesi.
Degjoje me kufje ne qetesi, mundesisht sy mbyllur.


(Visited 108 times, 1 visits today)
Top