Sábado, 19/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Rukje e fuqishme kunder hasedit (ata qe kane xhelozi ndaj teje per miresite qe i ke)

Rukje e fuqishme kunder hasedit (ata qe kane xhelozi ndaj teje per miresite qe i ke)

Degjoje me kufje ,mbylli syte dhe me bindje se Zoti eshte Sherues kunder cdo syri te keq dhe hasedi.
Degjoje cdo dite

Rukje e fuqishme kunder hasedit (ata qe kane xhelozi ndaj teje per miresite qe i ke)

(Visited 164 times, 1 visits today)
Top