Terça-feira, 2/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ruaju nga vetja jote

Ruaju nga vetja jote

iben kajimi

Ibn Kajjimi, Allahu e mëshiroftë, i ka dhënë disa këshilla për veten:
* Ruaju nga vetja jote!

1).Çdo e keqe që vjen, prej saj e ke, ndaj mos bëj armëpushim me të!
2). Pasha Zotin, nuk nderohet vetja, nëse nuk e nënshtron;
3). Nuk krenohet nëse nuk e ul;
4). Nuk forcohet, nëse nuk e thyen;
5). Nuk rahatohet, nëse nuk e lodh;
6). Nuk sigurohet nëse nuk e frikëson dhe
7). Nuk gëzohet, nëse nuk e trishton atë

(Visited 112 times, 1 visits today)
Tags:
Top