Terça-feira, 15/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ruaju nga djalli (shejtani)!

Ruaju nga djalli (shejtani)!

 

Ruaju nga djalli (shejtani) në besimin tënd, që të mos e shkatërrojë atë me doktrina të ndryshme!

Ruaju në adhurimin tënd, që të mos e shkatërrojë atë me hipokrizi!

Ruaju në veprat tua, që të mos i shkatërrojë djalli (shejtani) përmes epsheve!

Ruaju në diturinë tënde, që të mos futë djalli (shejtani) dyshime përmes mendimeve të ndryshme!

Ruaje nënshtrueshmërinë tënde ndaj Allahut, që të mos futë djalli (shejtani) mendjemadhësi te t’i!

Ruaju në moralin tënd, që të mos e shkatërrojë djalli (shejtani) përmes mendjemadhësisë!

Ruaju në drejtësinë tënde, që të mos e shkatërrojë atë djalli (shejtani) përmes epsheve dhe ëndjes!

Autor: Dr.Mustafa Es-Sibai

(Visited 151 times, 1 visits today)
Top