Sexta-feira, 26/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

RUAJI KËTO 7 RREGULLA TË LUMTURISË!!

RUAJI KËTO 7 RREGULLA TË LUMTURISË!!

RUAJI KËTO SHTATË RREGULLA TË LUMTURISË!!

Mos e urrej askënd edhe nëse dëmi i tij ndaj teje është shumë i madh.

Mos u mërzit asnjëherë dhe bën dua shumë.

Jeto modest, sado qoftë që je i madh.

Beso se do të ndodhë e mira, sado që të jenë të mëdha problemet e tua dhe ke mendim të mirë për Allahun.

Jep shumë edhe nëse ti privohesh nga ajo.

Buzëqeshu edhe nëse në zemrën tënde rrjedhin pika gjaku.

Mos e ndërpre lutjen për vëllaun

tënd në mos prezencën e tij.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 112 times, 1 visits today)
Top