Sexta-feira, 19/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ruaje zemrën tëndeRuaje zemrën tënde

Ruaje dëgjimin tënd dhe mos dëgjo përveç asaj që e kënaq Allahun xh.sh.
Ruaje shikimin tënd dhe mos shiko përveç asaj që e kënaq Alahun x.sh.
Ruaje zemrën tënde dhe mos e mbush atë përveç asaj që e donë dhe e kënaq Allahun xh.sh.
Ruaje mendjen tënde dhe mos mendo përveç se në nënshtrimin ndaj Allahut xh.sh dhe arritjen e kënaqësisë së Tij”.
Halid Er-Rashid, Allahu xh.sh e mëshiroftë

 

(Visited 256 times, 1 visits today)
Top