Sexta-feira, 21/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Rrugën nga të tjerët mund ta mësosh, por vetë duhet të udhëtoshRrugën nga të tjerët mund ta mësosh, por vetë duhet të udhëtosh

Rrugën nga të tjerët mund ta mësosh, por vetë duhet të udhëtosh
Mjalti është i ëmbël vetëm atëherë kur ta shijosh
Ëmbëlsia e tij nuk është as te ti e as te bletët
Shija është te takimi që brenda qenies i zgjon jetët
Shpresa është veç mendim mes teje dhe një qëllimi
Po s’ndjeve uri, mendja s’rri te ushqimi,
Po s’të dogji etja, nuk nisesh tek burimi,
Po s’të dogji malli, s’është i bukur takimi.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Top