Quarta-feira’, 5/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Rritja e aftësisë seksuale (potencës)

Rritja e aftësisë seksuale (potencës)

mjalti

Rritja e aftësisë seksuale (potencës)

Duhet marrë tri kokë qepe dhe të shtrydhen mire dhe të merret sasi e njëjtë e mjaltës (aq sa ka lëng qepe) dhe këto të bëhen bashkë, e mandej të vendosen në zjarr të ngadaltë të zihen gjithnjë derisa nuk zhduket shkuma e mjaltës. Pastaj kjo përzierje e ziher futet në shishe dhe merret nga një lugë pas shujtës së drekës, për çdo ditë.

Nëse në këtë përzierje vendoset fara zezë, ajo i jep fuqi të madhe seksuale, po qoftë personi edhe plak i rraskapitur. Gjithashtu, mund të përzihet me farërat e rodakës dhe të hahet si marmelatë.

(Visited 589 times, 1 visits today)
Top