Domingo, 29/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

RREZIKU I DIAGNOSTIFIKIMIT ME KANCER

RREZIKU I DIAGNOSTIFIKIMIT ME KANCER

kanceri

RREZIKU I DIAGNOSTIFIKIMIT ME KANCER

Në vitin 1900, rreziku ishte 1 në 30 raste
Në vitin 1980, rreziku ishte 1 në 5 raste
Në vitin 1990, rreziku ishte 1 në 4 raste
Në vitin 1995, rreziku ishte 1 në 3 raste
Në vitin 2000, rreziku ishte 1 në 2 raste

Ne jemi duke bërë diæka krejtësisht të gabuar dhe ka nevojë për të bërë një ndryshim.

Filloni nga pjata juaj.

(Visited 42 times, 1 visits today)
Top