Domingo, 13/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

RREGULLAT E LUMTURISË

RREGULLAT E LUMTURISË

biri ademit
Jeto me njerëzit, mesatar, mes të vetmuarit dhe përzierjes me ta.

Jeto me vëllezërit e tu, mesatar, mes seriozitetit dhe talljes.

Jeto me nxënësit e tu, mesatar, mes të qenurit serioz dhe thjeshtësisë.

Jeto me fëmijët e tu, mesatar, mes ashpërsisë dhe mëshirës.

Jeto me barkun tënd, mesatar, mes të ngopurit dhe urisë.

Jeto me trupin tënd, mesatar, mes lodhjes dhe pushimit.

Jeto me veten tënde, mesatar, mes dhënies dhe shtrëngimit.

Jeto me Zotin tënd, mesatar, mes shpresës dhe frikës, dhe do të jesh nga të lumturit!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 74 times, 1 visits today)
Top