Quinta-feira, 23/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Risku

Risku

pasuria
Risku nuk përkufizohet vetëm se në pasuri e ushqim, furnizimi i Allahut është kuptim edhe më i gjerë.
Risku mund të jetë në shokët e mirë, në qetësinë dhe rehatinë shpirtërore, në gjumin e qetë dhe kulmin që të strehon, në një person që të do dhe bart gabimet e tua, në fjalët e bukura që i lexon, në ndejë me vëllezërit që të largojnë brengat, në respektin prej atyre që i ke përreth, në një dhuratë të cilën e pranon nga një mik i yti, në mundësitë e tua për t’i shërbyer vetes, shoqërisë dhe mbarë muslimanëve..
Në çdo gjë kemi risk prej Allahut.

shendeti
O Allah, na e bëj risk kënaqësinë Tënde, vërtet Ti je Furnizuesi më i mirë.

Kurani
Përktheu: Shpend Zeneli

(Visited 77 times, 1 visits today)
Tags:
Top