Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Irisi, pjesa e ngjyrosur e syve

Irisi, pjesa e ngjyrosur e syve

 syri i kaltert

Irisi, pjesa e ngjyrosur e syve

Eshtë po aq e veçantë sa dhe shenjat e gishtërinjve. Çdo iris ka një konfigurim të ndërlikuar vizash dhe hapësirash, që skaneri i syve i lexon, duke i përkthyer në një kod me vija. Megjithatë skanimi i irisit nuk është i përkryer. Kur sëmureni irisi ndryshon dhe duke vendosur lente kontakti mund ta fshihni identitetin tuaj.

(Visited 123 times, 1 visits today)