Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Reumatizma dhe dhembja e shpinës – Trajtim me kokërr të zezë

Reumatizma dhe dhembja e shpinës – Trajtim me kokërr të zezë

Reumatizma dhe dhembja e shpinës

Ngrohet një sasi e vajit Habe Seuda e më pas masazhohet fort në vëndin që ndihet dhimbje (fërkimi duhet të jetë i fortë sikur fërkohet kocka dhe jo lëkura). Pihet një lugë e vogël e vajit Habbetusseuda tre herë në ditë (në mengjes drekë dhë darkë) për çdo ditë, për dy javë rresht.

Ebu Hurejre, r.a., ka treguar se i Dërguari i Allahut, s.a.v.s., ka thënë: “Përdorni rregullisht këtë farë të zezë, sepse ajo përmban në vete ilaç për çdo sëmundje, përveç vdekjes.”

(Visited 238 times, 1 visits today)