Sábado, 4/2/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Renia ne peshe nje Mjekesi ne vetvete !

Renia ne peshe nje Mjekesi ne vetvete !

renia ne peshe
Humbja e peshes i mundeson organizmit nje revoluciin dhe parandalon shume semundje si dhe lehteson e sheron shume semundje.

Migrena – 57% Permiresim

Pseudotumori Trunor – 69% Permiresim

Dislipidemia, Hiperkolesterolemia – 63% Permiresim

Semundja yndyrore e Melqise te jo Alkooliket – 90% Permiresim

Ndezjet, inflamacionet – 37% Permiresim

Fibroza e Melqise – 20% Permiresim

Sindromi Metabolik – 80% Permiresim

Diabeti Melit i tipit II – 80% Permiresim

Sindromi Policistik i Vezoreve – 79% Permiresim

Qrregullimet Menstruale – 100% Permiresim

Semundjet e Stazes Venoze – 95% Permiresim

Depresioni – 55% Permiresim

Apnea Obstruktive e Gjumit – 74 – 98% Permiresim

Astma – 82% Permiresim

Semundjet Kardiovaskulare – 82% Permiresim

Hipertensioni arterial – 52 – 92% Permiresim

Semundja GERD – 72 – 98% Permiresim

Stress Inkontinenca Urinare – 44 – 88% Permiresim

Semundjet Degjenerative te Nyjeve – 46 -71% Permiresim

Podagra – 77% Permiresim

Kualiteti i Jetes tek pacientet qe kane rene ne peshe eshte Permiresuar ne perqindje prej 95%.

Perktheu dhe pershtati: Abdurrezak MD, Presheve.