Domingo, 28/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

RENIA E FLOKEVE APO PER MOSTHINJURIT PARA KOHE

RENIA E FLOKEVE APO PER MOSTHINJURIT PARA KOHE

RENIA E FLOKEVE APO PER MOSTHINJURIT PARA KOHE
Ferko rrenjet e flokeve me leng limoni dhe lereni per 15min.Lajeni me shampo (apo me se miri me sapun te fares se zez) dhe uj teresisht.Me pas aplikoni vajin e Fares se zez ne rrenjet e flokeve.Perseritne kete per disa jave.

Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka dhënë zgjidhje sëmundjeve të ndryshme. Në një hadith Profeti (a.s.) ka thënë: “Në këtë farën e zezë gjendet shërimi i çdo shqetësimi, përveç vdekjes”

(Visited 117 times, 1 visits today)
Top