Domingo, 29/3/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Relaksimi dhe sporti

Relaksimi dhe sporti

sporti
Relaksimi dhe sporti

Shëtitja dhe pikniku në natyrë është shumë i dobishëm për njeriun në të gjitha rastet, sidomos kur del në natyrë të bukur, të gjelbër dhe ku ka ujë që rrjedh. Meditimi në krijesat e Allahut dhe frymëmarrja e thellë, të qetësojnë shpirtin dhe i japin fuqinë atij. Po kështu, zhdërvjellja dhe loja në natyrë është shumë e dobishme dhe qetësuese e çliruese e shpirtit nga mërzitjet e brengat e tij në dunja.
Sa i përket sportit, Islami nxitë në të. Pejgamberi alejhis-selam thotë: “Besimtari i fuqishëm është më i mirë dhe më i dashur tek Allahu se besimtari i dobët, e në të dy ka mirësi.”

(Visited 30 times, 1 visits today)
Top