Segunda-feira, 20/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Reklamo biznesin tuaj,produktet e juaja

Reklamo biznesin tuaj,produktet e juaja

marketing

 

Për:                  KOMPANI

 

Lënda:             OFERTË REKLAMIMI

 

 

Të nderuar sipërmarrës,

 

Portali informativ mjekësiaislame.com ju drejtohet me këtë ofertë reklamimi, duke shpresuar në bashkëpunim parimor dhe afatgjatë me ju në të ardhmen.

 

Portali informativ mjeksiaislame.com trajton tema të mjekësisë moderne dhe alternative, tema për parandalimin e trajtimin e sëmundjeve si dhe rehabilitimin pas shërimit.

 

Portali mjeksiaislame.com radhitet në top  ueb faqet më të vizituara shqiptare me mbi 400 000vizitorë ne muaj, me mbi 13000 deri 20000vizitorë në ditë, ndërsa faqja zyrtare në facebook ka mbi 120.000 ndjekës .

 

Portali informativ mjeksiaislame.com ofron këto mundësi reklamimi në ueb faqen e portalit dhe në faqen zyrtare në facebook, për të gjitha kompanitë dhe shoqatat e interesuara:

 

OFERTA 1

Vendosja e reklamës (logo, text, fotografi)  në baner levizës me dimensione ____x____ px për 1 muaj

XX euro/muaj

OFERTA 2

Vendosja e reklamës (logo, text, fotografi)  në baner levizës me dimensione ____x____ px për 1 muaj

XX euro/muaj

OFERTA 3

Shpërndarja e një fotoalbumi me tekst reklamues dhe fotografi në faqen zyrtare në facebook (maksimum 5 foto)

XX euro për çdo publikim

OFERTA 4

Oferta 1 ose Oferta 2 + Oferta 3

 

 

marketing

 

Ju falënderojmë paraprakisht për bashkëpunimin.

 

Me respekt,

Stafi i mjeksiaislame.com

 

Kontakt:

Mjeksiaislame.com

e-mail:

Tel:

Fax:

Nr. i xhiro llogarisë:

 

Për çdo pyetje apo informacion që ju nevojitet mos ngurroni të na kontaktoni në email adresën:

mjeksiaislame@gmail.com