Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

REFLEKTIM NË DY

REFLEKTIM NË DY

REFLEKTIM NË DY

Ndaje të fshehtën tënde ndërmjet dyve:
Shpirtit tënd dhe Zotit tënd.

Ji i kujdesshëm në këtë botë ndaj dyve:
Nënës dhe babait tënd.

Mbështetu fort në dy:
Durim dhe namaz.

Mos ke frikë nga dy:
Rizku dhe vdekja yte,
Sepse ato janë në dorën e të Mëshirshmit.

Dy mos i përmend kurrë:
Të mirat që ua ke bërë njerëzve dhe të këqijat që t’i kanë bërë ty të tjerët.

Dhe dy mos i harro kurrë:
Allahun dhe botën tjetër!

“O besimtarë! Përkuluni dhe përuluni në sexhde (para Allahut)! Adhuroni Zotin tuaj dhe bëni vepra të mira për të arritur shpëtimin!” (Haxh: 77)

Përktheu: Qendra Kur’anore

(Visited 97 times, 1 visits today)