Segunda-feira, 29/5/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Recitoje (apo degjoje)kete ajet per syrin e keq te xhelozis per miresite qe ti ka dhon Zoti i Lartmadheruar

Recitoje (apo degjoje)kete ajet per syrin e keq te xhelozis per miresite qe ti ka dhon Zoti i Lartmadheruar

Recitoje kete ajet per syrin e keq te xhelozis per miresite qe ti ka dhon Zoti i Lartmadheruar
Degjoje kete ajet me dhjetera here ne dite


Translation: In the name of Allah, the most Beneficent, the most Merciful “Or do they envy people for what Allah has given them from His bounty? For we gave the Book and wisdom to the family of Abraham, and we gave them a great kingdom.”

A u kanë zili atyre njerëzve për atë që All-llahu u dha nga mirësitë e Tij? Ne u patëm dhënë pasardhësve të Ibrahimit librin e sheriatin dhe u patëm dhënë atyre pushtet të madh.