Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Recitimi i Kuranit Famëlartë shëron kancerin dhe sëmundjet e zemrës

Recitimi i Kuranit Famëlartë shëron kancerin dhe sëmundjet e zemrës

Recitimi i Kuranit Famëlartë shëron kancerin dhe sëmundjet e zemrës

Valët e zërit nga recitimi i Kur’anit të Shenjtë aktivizojnë qelizat e trupit dhe shërojnë sëmundjet posaçërisht sulmin në zemër dhe kancerin.

Allahu thotë: Kur lexohet Kur’ani, ju dëgjojeni atë (me vëmendje) dhe heshtni, në mënyrë që të fitoni mëshirë. (7:204)

A e keni ditur?

Dëgjimi i Kur’anit të Shenjtë për tre orë çdo ditë e rritë sistemin tuaj të imunitetit, e mbron zemrën dhe trurin tuaj, dhe i ri-programon qelizat tuaja …

Valët e zërit nga recitimi i Kur’anit të Shenjtë aktivizojnë qelizat e trupit dhe shërojnë sëmundjet posaçërisht sulmin në zemër dhe kancerin.

Allahu thotë: Allahu thotë: Kur lexohet Kur’ani, ju dëgjojeni atë (me vëmendje) dhe heshtni, në mënyrë që të fitoni mëshirë. (7:204)

TË FSHEHTAT E MREKULLIVE TË KURANIT

(Visited 118 times, 1 visits today)