Sexta-feira, 13/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

REALITETI I PSIKOTERAPISTIT

REALITETI I PSIKOTERAPISTIT

389144_10151594473776113_76099728_n

REALITETI I PSIKOTERAPISTIT

“Psikoterapistët nuk janë magjistar me shkop magjik që i ‘zgjidhin’ problemet me një të prekur, por ata punojnë dhe trajtojnë problematikat me anë të metodave dhe teknikave të cilat ndihmojnë në evitimin dhe përmirësimin e funksionimit të individit në jetën e përditshme. Janë pikërisht ata të cilët të ofrojnë mundësi për të zgjedhur mënyra dhe rrugë të tjera për të vazhduar jetën shëndetshëm; mund të të ofrojnë atë që ty ndoshta asnjëherë nuk të ka shkuar fare në mendje, e që një gjë e tillë, ndoshta mund të bëj shumë dobi për ty!”

(Yll Avdijaj)

(Visited 37 times, 1 visits today)
Top