Sexta-feira, 29/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Reagimi interesant i foshnjes ndaj Kur’anit (Video)

Reagimi interesant i foshnjes ndaj Kur’anit (Video)
Kur’ani, libri i shenjtë i muslimanëve, është burim paqeje, dashurie, qetësie dhe frymëzimi për të gjithë besimtarët e fesë Islame dhe jo vetëm. Mjafton ta prekësh dhe ta lexosh një herë të vetme dhe e ke të pamundur ti ndahesh.
Por se sa i lidhur është njeriu me librin e shenjtë e tregon edhe videoja e mësipërme. Një foshnje tepër e vogël, e cila nuk është ngritur ende në këmbë, qan me të madhe kur prindërit e saj ia heqin Kur’anin nga dora dhe buzëqesh dhe lumturohet kur ia hapin para syve.
(Visited 47 times, 1 visits today)
Top