Quarta-feira’, 30/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

RAST URGJENT

RAST URGJENT

RAST URGJENT

Foshnja ne foto eshte 3 muajshe dhe ka nevoje urgjente per operim ne zemer, sepse kronarja e zemres eshte e hapur dhe gjaku i paster perzihet me gjakun e papaster. Gjithashtu ajo ka dhe dy vrima ne zemer.
Operimi nuk mund te kryhet ne Shqiperi prandaj prinderit e vajzes kane nevoje per kontributin tuaj per operimin e vajzes ne nje vend tjeter.
Rasti eshte emergjent, sepse vonesa po rendon shendetin e foshnjes

Shuma e duhur eshte 2000 euro per te marre aprovimin e ministrise se shendetesise qe foshnja te degohet ne nje spital tjeter jashte Shqiperise

Llogaria/ Account IBAN
77685437101 AL35208310370000077685437101

Intesa Sanpaolo

Image may contain: ultrasound

(Visited 53 times, 1 visits today)
Top