Segunda-feira, 22/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Raporti në mes burrit dhe gruas është më i përsosuri nga të gjtha raportet ndërnjerëzoreRaporti në mes burrit dhe gruas është më i përsosuri nga të gjtha raportet ndërnjerëzore

Raporti në mes burrit dhe gruas është më i përsosuri nga të gjtha raportet ndërnjerëzore:

përmban dashurinë dhe joshjen, intimitetin dhe afërsinë, mëshirën dhe dhembshurinë, paqen dhe qetësinë të cilat i kaplojnë zemrat e bashkëshortëve. Shpjegimi i vetëm i arsyeshëm për këto ndjenja më të mira është se kjo ëshë Vepër e All-llahut, subhanehu ue te’ala: ” All-llahu krijoi për ju bashkëshorte nga vetë lloji juaj…”(Nahl:72)

(Visited 39 times, 1 visits today)
Top