Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Qumështi i deles

Qumështi i deles

Qumështi i deles
Ky është qumështi më i lëngshëm. Ai përmban më tepër yndyrë
dhe është më kundërmues se qumështi i dhisë apo i lopës.
Qumështi i deles prodhon këlbazë dhe shkakton njolla të bardha
në lëkurë, nëse pihet rregullisht. Kjo është arsyeja që ai duhet të
hollohet gjithnjë me ujë, në mënyrë që të zbuten efektet e tij.
Qumështi i deles e shuan etjen dhe e freskon trupin më shpejt se
llojet e tjera të tij.

(Visited 296 times, 1 visits today)