Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Qeni i zi është shejtan

Qeni i zi është shejtan

Nëse dëshiron të jesh i qetë në shtëpinë dhe familjen tënde,atëherë mbroje shtëpinë nga shejtani i mallkuar me shkaqet të cilat na mësoj islami i pastërt.

Pastroje shtëpinë tënde nga qentë,mos mbaj në shtëpi qenë,përveç qënit i cili e ruan shtëpinë apo edhe qenit të gjuetisë me kusht qe mos të jetë i zi asnjëri,sepse :
Muhammedi alejhisselam ka thënë:
Qeni i zi është shejtan.
Transmeton Imam Muslimi.

Hoxhe Musli Zymberi

(Visited 443 times, 1 visits today)
Top