Sexta-feira, 31/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Qeni i zi është shejtan

Qeni i zi është shejtan

qeni i zi

Nëse dëshiron të jesh i qetë në shtëpinë dhe familjen tënde,atëherë mbroje shtëpinë nga shejtani i mallkuar me shkaqet të cilat na mësoj islami i pastërt.

Pastroje shtëpinë tënde nga qentë,mos mbaj në shtëpi qenë,përveç qënit i cili e ruan shtëpinë apo edhe qenit të gjuetisë me kusht qe mos të jetë i zi asnjëri,sepse :
Muhammedi alejhisselam ka thënë:
Qeni i zi është shejtan.
Transmeton Imam Muslimi.

 

Hoxhe Musli Zymberi

Tags: