Terça-feira, 7/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Qëndroni në natyrë që truri të ketë freskinë

Qëndroni në natyrë që truri të ketë freskinë

zemra natyre

Qëndroni në natyrë që truri të ketë freskinë
Psikologët edhe më tutje nuk kanë arritur të zbulojnë se pse njerëzit më lehtë mësojnë derisa ecin nëpër natyrë, sesa nëpër ndonjë qendër tregtare. Qëndrimi në natyrë përmirëson disponimin dhe shton sasinë e vitaminave D.

(Visited 111 times, 1 visits today)
Top