Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Që të ushqeheni shëndetshëm preferohet që dieta juaj te bazohet në

Që të ushqeheni shëndetshëm preferohet që dieta juaj te bazohet në

Që të ushqeheni shëndetshëm preferohet që dieta juaj te bazohet në:
* ushqimet me karbohidrate komplekse
* Të konsumoni më shumë pemë dhe perime
* Të konsumoni peshkun, së paku dy porcione në javë dhe atë një të peshkut të pasur me omega-3 (salmon, tuna, sardinë, etj.)
* Konsumoni me pak yndyra shtazore dhe sheqerna
* Konsumoni me pak krip, maksimum 6 gr në ditë
* Ji aktive dhe mbaje peshën normale (së paku 30-60 minuta në ditë)
* Pini shumë ujë
* Konsumoje mëngjesin gjithsesi

(Visited 145 times, 1 visits today)