Terça-feira, 29/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Që jeta të bëhet sa më e lehtë

Që jeta të bëhet sa më e lehtë

-Mos komento çdo gjë…!

-Mos hulumto çdo gjë…!

-Mos analizo çdo gjë…!

-Dëgjo… pastaj buzëqesh…, pastaj anashkalo…!

-Nuk është e domosdoshme që të interesohesh për çdo gjë…

Allahu e mëshiroftë atë i cili neglizhon gjëra për të qëndruar dashuria dhe për të mbuluar të metat e muslimanit.

Allahu i madhëruar thotë në suren Jusuf: “…dhe e fshehu Jusufi atë në vete dhe nuk ua shfaqi atyre…” 

-Pra, pastërtia e zemrës nuk është turp…

-Neglizhenca nuk është budallallëk…

-Falja nuk është dobësi…

-Heshtja nuk është konvergjencë…

Këto janë edukatë dhe ibadet!

F. Gurra

Burimi i Jetës

(Visited 135 times, 1 visits today)
Top