Segunda-feira, 29/5/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Pyetje Nëse burri e puth gruan e tij apo e përkëdhel me përkëdhelje erotike, a e prish agjërimin apo jo?

Pyetje Nëse burri e puth gruan e tij apo e përkëdhel me përkëdhelje erotike, a e prish agjërimin apo jo?

pyetje pergjigje per ramazan

Pyetje Nëse burri e puth gruan e tij apo e përkëdhel me përkëdhelje erotike, a e prish agjërimin apo jo?

Përgjigje: Puthja e bashkëshortes dhe përkëdhelja e saj duke anashkaluar marrëdhëniet seksuale është e lejuar dhe legjislative. I Dërguari i Allahut, Muhamedi, salallahu alejhi ue selem, i puthte gratë e tij dhe i përkëdhelte duke qenë me agjërim, por nëse i ndizet epshi shpejt, atëherë urrehet nga frika se ndoshta mund të ketë marrëdhënie seksuale.

SHEJH SALIH EL UTHEJMIN Allahu e Meshirofte.
SHKEPUTUR NGA LIBRI “MOTRA MUSLIMANE PYET”