Domingo, 12/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pyeta një grua të vjetër se pse nuk ishte martuar akoma

Pyeta një grua të vjetër se pse nuk ishte martuar akoma

Një ditë pyeta një grua të vjetër se pse nuk ishte martuar akoma.
-”Jam duke pritur” -m’u përgjigj ajo.
Nuk mund ta mbaja dot dhe qesha me të madhe nga përgjigja e saj…por u përlota kur ajo vazhdoi:
-”Ai më premtoi se do të kthehej..!! “

(Visited 1,145 times, 1 visits today)
Top